Truall 86 ari në #SHITJE në Miradi e Epërme

3,000 € / ari
Favorite
Rezultatet e kërkimit

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 16 Mars, 2023
  • 8,600 m2

Përshkrimi

Trualli ndodhet në Miradi e Epërme, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje të shpejtë në rrugë kryesore.

ID e pronës: 22174
Çmimi: 3,000 € / ari
Sipërfaqja: 8,600 m2
Veçori tjera
Dokumentacion të rregullt
Fletë poseduese
Infrastrukturë të plotë

Të ngjajshme

Troje
Në shitje

Truall 33 ari në #SHITJE në Miradi e Poshtme

1,700 € / ari
Trualli ndodhet në Miradi e Poshtme. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plot ...
Trualli ndodhet në Miradi e Poshtme. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje të shpejtë në ...
3,300 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 16.2 ari në #SHITJE në Miradi e Posht...

2,500 € / ari
Trualli ndodhet në Miradi e Poshtme. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plot ...
Trualli ndodhet në Miradi e Poshtme. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje të shpejtë në ...
1,620 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 94.2 ari në #SHITJE në Miradi E Epërm...

3,000 € / ari
Trualli ndodhet në Miradi të Epërme. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plot ...
Trualli ndodhet në Miradi të Epërme. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje të shpejtë në ...
9,420 m2detajet

Truall 45 ari në #SHITJE në Miradi e Epërme,...

Trualli ndodhet në Miradi e Epërme, në Komunën e Fushë Kosovës, afër ‘Marigona Residence’. ...
Trualli ndodhet në Miradi e Epërme, në Komunën e Fushë Kosovës, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë posedue ...
4,500 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings