Truall 45 ari në #SHITJE në Miradi e Epërme, Fushë Kosovë

9,000 €
Favorite
Rezultatet e kërkimit

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 4 Janar, 2023
  • 4,500 m2

Përshkrimi

Trualli ndodhet në Miradi e Epërme, në Komunën e Fushë Kosovës, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë (ujë, rrymë, kanalizim). Ka qasje çasje të shpejtë në rrugën kryesore.. Trualli është shumë i përshtatshëm zhvillimin e ndonjë veprimtarie afariste.

ID e pronës: 21581
Çmimi: 9,000 €
Sipërfaqja: 4,500 m2
Veçori tjera
Dokumentacion të rregullt
Fletë poseduese
Infrastrukturë të plotë
Leje ndërtimi

Të ngjajshme

Truall 20 ari në #SHITJE në Miradi e Epërme,...

9,000 € / ari
Trualli ndodhet në Miradi e Epërme, në Komunën e Fushë Kosovës, afër ‘Marigona Residence’. ...
Trualli ndodhet në Miradi e Epërme, në Komunën e Fushë Kosovës, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë posedue ...
2,000 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 65 ari në #SHITJE në Miradi e Epërme,...

Trualli ndodhet në Miradi e Epërme, në Komunën e Fushë Kosovës, afër ‘Marigona Resid ...
Trualli ndodhet në Miradi e Epërme, në Komunën e Fushë Kosovës, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka f ...
6,500 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall në #SHITJE në MIRADI TË EPËRME afër l...

Trualli gjendet në magjistralen Prishtinë-Ferizaj, në rrugën për lagjën Marigona Residence ...
Trualli gjendet në magjistralen Prishtinë-Ferizaj, në rrugën për lagjën Marigona Residence. Trualli ka çasje nga të ...
8,000 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings