click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next
KËRKONI

Pronat e listuara në : Marigona Residence

Shtëpi
Me qira

Shtëpi 430m² me #QIRA në Marigona Residence

2,000 € / muaji
Shtëpia me sipërfaqe 430m² dhe 7 ari oborr ndodhet në lagjen Marigona Residence. Shtëpia ë ...
Shtëpia me sipërfaqe 430m² dhe 7 ari oborr ndodhet në lagjen Marigona Residence. Shtëpia është tërësisht funksional ...
430.00 m2detajet
Shtëpi
Me qira

House for #RENT in Marigona Residence

1,600 € / muaji
The house with a surface area of ​​300m2 is offered for rent, located in the neighborhood ...
The house with a surface area of ​​300m2 is offered for rent, located in the neighborhood Marigona Residence. With ...
4 4 300.00 m2detajet
Shtëpi
E shitur

Shtëpi 174m² + 43m² në #SHITJE në Marigona R...

360,000 €
Shtëpia është e ndërtuar në truall me sipërfaqe prej 3 Ari dhe ka sipërfaqe banimi prej 17 ...
Shtëpia është e ndërtuar në truall me sipërfaqe prej 3 Ari dhe ka sipërfaqe banimi prej 174m² dhe bodrum prej 43m². ...
4 3 174.00 m2detajet

Truall 45 ari në #SHITJE në Miradi e Epërme,...

Trualli ndodhet në Miradi e Epërme, në Komunën e Fushë Kosovës, afër ‘Marigona Residence’. ...
Trualli ndodhet në Miradi e Epërme, në Komunën e Fushë Kosovës, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë posedue ...
4,500.00 m2detajet

Truall 20 ari në #SHITJE në Miradi e Epërme,...

Trualli ndodhet në Miradi e Epërme, në Komunën e Fushë Kosovës, afër ‘Marigona Residence’. ...
Trualli ndodhet në Miradi e Epërme, në Komunën e Fushë Kosovës, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë posedue ...
2,000.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings