click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next

Pronat e listuara në : Livagjë

Troje
Në shitje

Truall 44.25 ari në #SHITJE në Livagjë

6,500 € / ari
Trualli me sipërfaqe 44.25 ari ndodhet në Livagjë, në komunën e Graçanicës. Trualli është ...
Trualli me sipërfaqe 44.25 ari ndodhet në Livagjë, në komunën e Graçanicës. Trualli është i pajisur me fletë posedu ...
4,425.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 37.33 ari në #SHITJE në Livagjë

7,500 € / ari
Trualli me sipërfaqe 37.33 ari ndodhet në Livagjë, në komunën e Graçanicës. Trualli është ...
Trualli me sipërfaqe 37.33 ari ndodhet në Livagjë, në komunën e Graçanicës. Trualli është i pajisur me fletë posedu ...
3,733.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 90.98 ari në #SHITJE në Livagjë

6,000 € / ari
Trualli ndodhet në Livagjë, në komunën e Graçanicës. Trualli ka fletë poseduese, infrastru ...
Trualli ndodhet në Livagjë, në komunën e Graçanicës. Trualli ka fletë poseduese, infrastrukturë të plotë dhe qasje ...
9,098.00 m2detajet
RH Real Estate
Troje
Në shitje

Truall 1 Hektar në #SHITJE në Livagjë

8,500 € / ari
Trualli ndodhet në Livagjë, afër Kolegjit ‘Universum’. Trualli ka fletë poseduese dhe infr ...
Trualli ndodhet në Livagjë, afër Kolegjit ‘Universum’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka q ...
10,000.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 1.4 Hektar në #SHITJE në Livagjë

4,000 € / ari
Trualli ndodhet në Livagjë, afër ‘Prishtina Mall’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastr ...
Trualli ndodhet në Livagjë, afër ‘Prishtina Mall’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje ...
14,000.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 39 ari në #SHITJE në Livagjë

3,000 € / ari
Trualli ndodhet në Livagjë. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qas ...
Trualli ndodhet në Livagjë. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje të shpejtë në rrugë kr ...
3,900.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 68 ari në #SHITJE në Livagjë

3,000 € / ari
Trualli ndodhet në Livagjë. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qas ...
Trualli ndodhet në Livagjë. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje të shpejtë në rrugë kr ...
6,800.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 3 Hektar në #SHITJE në Livagjë

4,000 € / ari
Trualli ndodhet në Livagjë, afër ‘Prishtina Mall’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastr ...
Trualli ndodhet në Livagjë, afër ‘Prishtina Mall’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje ...
40,000.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 1.07 Hektar në #SHITJE në Livagjë

1,800 € / ari
Trualli ndodhet në Livagjë, në Komunën e Graçanicës. Ka fletë poseduese, dhe ka çasje të s ...
Trualli ndodhet në Livagjë, në Komunën e Graçanicës. Ka fletë poseduese, dhe ka çasje të shpejtë në rrugën kryesore ...
10,700.00 m2detajet

Compare Listings