Truall 1.07 Hektar në #SHITJE në Livagjë

1,800 € / ari
Favorite
Rezultatet e kërkimit

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 19 Nëntor, 2022
  • 10,700 m2

Përshkrimi

Trualli ndodhet në Livagjë, në Komunën e Graçanicës. Ka fletë poseduese, dhe ka çasje të shpejtë në rrugën kryesore. Ka infrastrukturë të plotë.

Qyteti:
Lagjja:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hepeni në Google Maps
ID e pronës: 21247
Çmimi: 1,800 € / ari
Sipërfaqja: 10,700 m2
Veçori tjera
Fletë poseduese
Infrastrukturë të plotë

Të ngjajshme

Troje
Në shitje

Truall 76 ari në #SHITJE në Preoc

5,500 € / ari
Trualli ndodhet në Preoc, tek lagjja ‘Marigona Residence’. Ka fletë poseduese, infrastrukt ...
Trualli ndodhet në Preoc, tek lagjja ‘Marigona Residence’. Ka fletë poseduese, infrastrukturë të plotë (ujë, rrymë, ...
7,600 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 5 ari në #SHITJE në Preoc

20,000 €
Trualli me sipërfaqe prej 5 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trual ...
Trualli me sipërfaqe prej 5 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trualli ka fletë poseduese, in ...
500 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 5 ari në #SHITJE në Preoc

20,000 €
Trualli me sipërfaqe prej 5 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trual ...
Trualli me sipërfaqe prej 5 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trualli ka fletë poseduese, in ...
500 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 10 ari në #SHITJE në Preoc

20,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe prej 10 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje p ...
Trualli me sipërfaqe prej 10 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trualli ka fletë ...
1,000 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings