Truall 20 ari në #SHITJE në Miradi e Epërme, Fushë Kosovë

Favorite
Rezultatet e kërkimit

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 25 Shkurt, 2023
  • 2,000 m2

Përshkrimi

Trualli ndodhet në Miradi e Epërme, në Komunën e Fushë Kosovës, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë (ujë, rrymë, kanalizim). Ka qasje çasje të shpejtë në rrugën kryesore.. Trualli është shumë i përshtatshëm zhvillimin e ndonjë veprimtarie afariste.

ID e pronës: 21579
Sipërfaqja: 2,000 m2
Veçori tjera
Dokumentacion të rregullt
Fletë poseduese
Infrastrukturë të plotë
Leje ndërtimi

Të ngjajshme

Troje
Në shitje

Truall 1.16 Hektar në #SHITJE në Miradi E Ep...

15,000 € / ari
Trualli ndodhet afër ‘Marigona Residence’. në Miradi e Epërme, komuna e Fushë Kosovës. Tru ...
Trualli ndodhet afër ‘Marigona Residence’. në Miradi e Epërme, komuna e Fushë Kosovës. Trualli ka fletë poseduese d ...
11,600 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 33 ari në #SHITJE në Miradi e Poshtme

1,700 € / ari
Trualli ndodhet në Miradi e Poshtme. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plot ...
Trualli ndodhet në Miradi e Poshtme. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje të shpejtë në ...
3,300 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 16.2 ari në #SHITJE në Miradi e Posht...

2,500 € / ari
Trualli ndodhet në Miradi e Poshtme. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plot ...
Trualli ndodhet në Miradi e Poshtme. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje të shpejtë në ...
1,620 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 86 ari në #SHITJE në Miradi e Epërme

3,000 € / ari
Trualli ndodhet në Miradi e Epërme, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë poseduese ...
Trualli ndodhet në Miradi e Epërme, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plo ...
8,600 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings