click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next

Pronat e listuara në : Matiçan

Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 420m² në #SHITJE në Matiçan

270,000 €
​Shtëpia me sipërfaqe 420m² ndodhet në Matiçan, afër ‘Prishtina High School’. ...
​Shtëpia me sipërfaqe 420m² ndodhet në Matiçan, afër ‘Prishtina High School’. Shtëpia është tërësisht f ...
6 4 420.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 6.22 ari në #SHITJE në Matiçan

190,000 €
Trualli me sipërfaqe 6.22 Ari ndodhet në Sofali. Është i pajisur me fletë poseduese. Trual ...
Trualli me sipërfaqe 6.22 Ari ndodhet në Sofali. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli ka infrastrukturë të p ...
622.00 m2detajet
RH Real Estate
Troje
Në shitje

Truall 5 ari në #SHITJE në Matiçan

140,000 €
Trualli ndodhet në Matiçan afër shkollës ‘Mileniumi i Tretë’. Është i pajisur ...
Trualli ndodhet në Matiçan afër shkollës ‘Mileniumi i Tretë’. Është i pajisur me fletë poseduese. Ka nj ...
500.00 m2detajet
Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 220m² në #SHITJE në Matiçan

350,000 €
Shtëpia ndodhet në Matiçan, është e pozicionuar në 7 ari truall. Është e pajisur me fletë ...
Shtëpia ndodhet në Matiçan, është e pozicionuar në 7 ari truall. Është e pajisur me fletë poseduese. Shtëpia është ...
5 4 220.00 m2detajet
Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 240m² + 50m² në #SHITJE në ‘Cit...

Shtëpia me sipërfaqe banimi 240m² dhe bodrum 50m² ndodhet në lagjen ‘City Home’ ...
Shtëpia me sipërfaqe banimi 240m² dhe bodrum 50m² ndodhet në lagjen ‘City Home’, e cila është duke u nd ...
4 4 290.00 m2detajet
Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 540m² në #SHITJE në ‘Lagjja e A...

560,000 €
Shtëpia gjendet në lagjen ‘Lagjja e Artë’ në Matiçan, e cila është ndërtuar ng ...
Shtëpia gjendet në lagjen ‘Lagjja e Artë’ në Matiçan, e cila është ndërtuar nga kompania e ndërtimit AR ...
3 2 540.00 m2detajet

Compare Listings