Truall 5 ari në #SHITJE në Matiçan

140,000 €
Favorite
Rezultatet e kërkimit

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 24 Prill, 2023
  • 500 m2

Përshkrimi

Trualli ndodhet në Matiçan afër shkollës ‘Mileniumi i Tretë’. Është i pajisur me fletë poseduese.
Ka një hapësirë të shfrytëzueshme. Ka infrastrukturë të plotë (rrymën, rrugën, uj, kanalizim).
Ndodhet në një lokacion të përshtatshëm dhe të qetë për banim. Në truall ndodhet edhe një shtëpi e cila është e përfshirë në çmim.

Qyteti:
Lagjja:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hapeni në Google Maps
ID e pronës: 22865
Çmimi: 140,000 €
Sipërfaqja: 500 m2
Veçori tjera
Dokumentacion të rregullt
Fletë poseduese
Infrastrukturë të plotë
Leje ndërtimi

Të ngjajshme

Troje
Në shitje

Truall 18 ari në #SHITJE në Busi

2,500 € / ari
Trualli me sipërfaqe 18 ari ndodhet në Busi, në komunën e Prishtinës. Është i pajisur me f ...
Trualli me sipërfaqe 18 ari ndodhet në Busi, në komunën e Prishtinës. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli ë ...
1,800 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 44 ari në #SHITJE në Llapllasellë

3,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe 44 ari ndodhet në Llapllasellë, në komunën e Graçanicës. Trualli ka f ...
Trualli me sipërfaqe 44 ari ndodhet në Llapllasellë, në komunën e Graçanicës. Trualli ka fletë poseduese. Dimension ...
4,400 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 6.22 ari në #SHITJE në Matiçan

190,000 €
Trualli me sipërfaqe 6.22 Ari ndodhet në Sofali. Është i pajisur me fletë poseduese. Trual ...
Trualli me sipërfaqe 6.22 Ari ndodhet në Sofali. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli ka infrastrukturë të p ...
622 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 8 ari në #SHITJE në Sofali

Trualli me sipërfaqe 8 Ari ndodhet në Sofali. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli ...
Trualli me sipërfaqe 8 Ari ndodhet në Sofali. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli ka infrastrukturë të plot ...
800 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings