click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next

Pronat e listuara në : Tophane

Banesa
Me qira

Banesë 82m² me #QIRA në Tophane

500 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 82m² ndodhet në Tophane, në objektin e ndërtuar nga Durguti Invest Ban ...
Banesa me sipërfaqe 82m² ndodhet në Tophane, në objektin e ndërtuar nga Durguti Invest Banesa është e mobiluar dhe ...
2 1 82.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 111.38m² në #SHITJE në ‘Eng Inv...

Banesa me sipërfaqe 111.38m² ndodhet në objektin e ‘Eng Invest’ në Tophane. Ës ...
Banesa me sipërfaqe 111.38m² ndodhet në objektin e ‘Eng Invest’ në Tophane. Është tërësisht funksionale ...
3 2 111.38 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 111.38m² në #SHITJE në ‘Eng Inv...

Banesa me sipërfaqe 111.38m² ndodhet në objektin e ‘Eng Invest’ në Tophane. Ës ...
Banesa me sipërfaqe 111.38m² ndodhet në objektin e ‘Eng Invest’ në Tophane. Është tërësisht funksionale ...
3 2 111.38 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 101.8m² në #SHITJE në ‘Eng Inve...

Banesa me sipërfaqe 101.8m² ndodhet në objektin e ‘Eng Invest’ në Tophane. Ësh ...
Banesa me sipërfaqe 101.8m² ndodhet në objektin e ‘Eng Invest’ në Tophane. Është tërësisht funksionale ...
2 1 101.80 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 90.8m² në #SHITJE në ‘Eng Inves...

Banesa me sipërfaqe 90.8m² ndodhet në objektin e ‘Eng Invest’ në Tophane. Ësht ...
Banesa me sipërfaqe 90.8m² ndodhet në objektin e ‘Eng Invest’ në Tophane. Është tërësisht funksionale d ...
2 1 90.80 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 86m² me #QIRA në Tophane

470 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 86m² ndodhet në Tophane, afër Kolegjit Riinvest. Banesa ka sistemin e ...
Banesa me sipërfaqe 86m² ndodhet në Tophane, afër Kolegjit Riinvest. Banesa ka sistemin e ngrohjes e ka me energji ...
1 86.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 64m² me #QIRA në Tophane

370 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 64m² ndodhet në Tophane, afër Kolegjit Riinvest. Banesa ka sistemin e ...
Banesa me sipërfaqe 64m² ndodhet në Tophane, afër Kolegjit Riinvest. Banesa ka sistemin e ngrohjes e ka me energji ...
1 64.00 m2detajet
RH Real Estate
Banesa
Në shitje

Banesë 91.06m² në #SHITJE në Tophane

1,300 € / m²
Banesa ndodhet ne kompleksin ‘Orhidea’, i cili eshte duke u ndërtuar nga kompa ...
Banesa ndodhet ne kompleksin ‘Orhidea’, i cili eshte duke u ndërtuar nga kompania “FLUX”. K ...
2 1 91.06 m2detajet
RH Real Estate
Banesa
Në shitje

Banesë 59.56m² në #SHITJE në Tophane

1,300 € / m²
Banesē 92.53m? në #SHITJE në lagjen Tophane. Banesa giendet ne kompleksin “Orhidea&# ...
Banesē 92.53m? në #SHITJE në lagjen Tophane. Banesa giendet ne kompleksin “Orhidea”, i cili eshte duke ...
1 1 59.56 m2detajet
RH Real Estate
Banesa
Në shitje

Banesa 86m² në #SHITJE në Tophane

107,000 €
Banesa ndodhet në Tophane, afër ‘ENG Invest’. Banesa është komplet e mobiluar ...
Banesa ndodhet në Tophane, afër ‘ENG Invest’. Banesa është komplet e mobiluar me mobile te reja dhe pos ...
2 1 86.00 m2detajet

Compare Listings