click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next

Pronat e listuara në : Te qafa

Lokal
Në shitje

Lokal 40m² në #SHITJE te Qafa

Lokali me sipërfaqe 40m² ndodhet te Qafa, në objektin e Mini Max-it. Lokali posedon një ha ...
Lokali me sipërfaqe 40m² ndodhet te Qafa, në objektin e Mini Max-it. Lokali posedon një hapësirë pune dhe një tuale ...
1 40.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal – Zyre 220m² me #QIRA te Qafa

2,300 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 220m² ndodhet te Qafa. Lokali posedon sistemin e ngrohjes me energji e ...
Lokali me sipërfaqe 220m² ndodhet te Qafa. Lokali posedon sistemin e ngrohjes me energji elektrike dhe kondicionerë ...
2 220.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 80m² në #SHITJE te Qafa

155,000 €
Banesa me sipërfaqe 93m² ndodhet te Qafa, afër ‘Aleancës Franceze’. Banesa ësh ...
Banesa me sipërfaqe 93m² ndodhet te Qafa, afër ‘Aleancës Franceze’. Banesa është tërësisht funksionale ...
2 1 80.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 80m² me #QIRA te Qafa

420 € / muaji
​Banesa me sipërfaqe 80m² ndodhet te Qafa, afër shkollës “Meto Bajraktari”. Banesa është t ...
​Banesa me sipërfaqe 80m² ndodhet te Qafa, afër shkollës “Meto Bajraktari”. Banesa është tërësisht e mobiluar dhe f ...
2 2 80.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 93m² me #QIRA te Qafa

1,000 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 93m² ndodhet te Qafa, në objektin e Mini Max-it. Është e orientuar në ...
Banesa me sipërfaqe 93m² ndodhet te Qafa, në objektin e Mini Max-it. Është e orientuar në Jug-Perëndim dhe ofron nj ...
2 1 93.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 93m² në #SHITJE te Qafa

186,000 €
Banesa me sipërfaqe 93m² ndodhet te Qafa, në objektin e Mini Max-it. Është e orientuar në ...
Banesa me sipërfaqe 93m² ndodhet te Qafa, në objektin e Mini Max-it. Është e orientuar në Jug-Perëndim dhe ofron nj ...
2 1 93.00 m2detajet
Shtëpi
Me qira

Kat shtëpie 180m² me #QIRA te Qafa

800 € / muaji
Kati i shtëpise me sipërfaqe 180m², e cila ndodhet te Qafa, afër shkollës “Meto Bajraktari ...
Kati i shtëpise me sipërfaqe 180m², e cila ndodhet te Qafa, afër shkollës “Meto Bajraktari”. Është e mobiluar tërës ...
3 1 180.00 m2detajet
RH Real Estate
Banesa
Me qira

Banesë 105m² me #QIRA te Qafa

425 € / muaji
​Banesa me sipërfaqe 105m² ndodhet te Qafa, afër shkollës “Meto Bajraktari”. Banesa është ...
​Banesa me sipërfaqe 105m² ndodhet te Qafa, afër shkollës “Meto Bajraktari”. Banesa është tërësisht e mobiluar dhe ...
2 1 105.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 55m² me #QIRA te Qafa

275 € / muaji
​Banesa me sipërfaqe 55m² ndodhet te Qafa, afër shkollës “Meto Bajraktari”. Banesa është t ...
​Banesa me sipërfaqe 55m² ndodhet te Qafa, afër shkollës “Meto Bajraktari”. Banesa është tërësisht e mobiluar dhe f ...
1 1 55.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 80m² me #QIRA te Qafa

325 € / muaji
​Banesa me sipërfaqe 80m² ndodhet te Qafa, afër shkollës “Meto Bajraktari”. Banesa është t ...
​Banesa me sipërfaqe 80m² ndodhet te Qafa, afër shkollës “Meto Bajraktari”. Banesa është tërësisht e mobiluar dhe f ...
1 1 80.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 60m² me #QIRA te Qafa

300 € / muaji
​Banesa me sipërfaqe 60m² ndodhet te Qafa, afër shkollës “Meto Bajraktari”. Banesa është t ...
​Banesa me sipërfaqe 60m² ndodhet te Qafa, afër shkollës “Meto Bajraktari”. Banesa është tërësisht e mobiluar dhe f ...
1 1 60.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesa 140m² në #SHITJE te Qafa

170,000 €
Banesa gjendet te Qafa afër Restaurant ‘Tradita’ dhe shkollës fillore ‘M ...
Banesa gjendet te Qafa afër Restaurant ‘Tradita’ dhe shkollës fillore ‘Meto Bajraktari’. Ba ...
3 1 140.00 m2detajet

Compare Listings