Truall 80.43 ari në #SHITJE në Novobërdë

3,500 € / ari
Favorite
Rezultatet e kërkimit
Në shitje

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 16 Qershor, 2023
  • 8,043.00 m2

Përshkrimi

​Trualli me sipërfaqe 80.43 Ari ndodhet në Novobërdë, afër Kalasë së Novobërdës.
Është i pajisur me fletë poseduese dhe ka hapësirë shumë të madhe të shfrytëzueshme. Ka infrastrukturë të plotë dhe pozicionohet në një pozitë gjeografike shumë të përshtatshme, me qasje direkte në rrugë.
Trualli ka leje ndërtimi për villa

Çmimi është 3,500€ / ari.

Qyteti:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hapeni në Google Maps
ID e pronës: 23659
Çmimi: 3,500 € / ari
Sipërfaqja: 8,043.00 m2
Veçori tjera
Dokumentacion të rregullt
Fletë poseduese
Infrastrukturë të plotë

Të ngjajshme

Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 100m² dhe truall 49.63 ari në #SHITJE...

180,000 €
​Shtëpia me sipërfaqe 100m² dhe trualli 49.63 ari ndodhet në Novobërdë, afër objektit të K ...
​Shtëpia me sipërfaqe 100m² dhe trualli 49.63 ari ndodhet në Novobërdë, afër objektit të Komunës së Novobërdës. Sht ...
2 1 100.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 43 ari në #SHITJE në Novobërdë

Trualli ndodhet në Izvor, në Komunën e Novobërdës. Është i pajisur me fletë poseduese. Tru ...
Trualli ndodhet në Izvor, në Komunën e Novobërdës. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli është i përshtatshëm ...
4,300.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 90 ari në #SHITJE në Novobërdë

Trualli ndodhet në Izvor, në Komunën e Novobërdës. Është i pajisur me fletë poseduese. Tru ...
Trualli ndodhet në Izvor, në Komunën e Novobërdës. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli është i përshtatshëm ...
9,000.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 54.41 ari në #SHITJE në Novobërdë

Trualli ndodhet në Izvor, në Komunën e Novobërdës. Është i pajisur me fletë poseduese. Tru ...
Trualli ndodhet në Izvor, në Komunën e Novobërdës. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli është i përshtatshëm ...
5,441.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings

RH Real Estate