Truall 8 ari në #SHITJE në Sofali

Favorite
Rezultatet e kërkimit

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 22 Maj, 2023
  • 800 m2

Përshkrimi

Trualli me sipërfaqe 8 Ari ndodhet në Sofali. Është i pajisur me fletë poseduese.
Trualli ka infrastrukturë të plotë, si dhe ndodhet në një lokacion të përshtatshëm për banim, me qasje të shpejtë në rrugë kryesore.
Ka një hapësirë të përshtatshme për ndërtim të ulët, ndërtim të shtëpisë.

Qyteti:
Lagjja:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hapeni në Google Maps
ID e pronës: 23232
Sipërfaqja: 800 m2
Veçori tjera
Dokumentacion të rregullt
Fletë poseduese
Infrastrukturë të plotë

Të ngjajshme

Troje
Në shitje

Truall 18 ari në #SHITJE në Busi

2,500 € / ari
Trualli me sipërfaqe 18 ari ndodhet në Busi, në komunën e Prishtinës. Është i pajisur me f ...
Trualli me sipërfaqe 18 ari ndodhet në Busi, në komunën e Prishtinës. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli ë ...
1,800 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 44 ari në #SHITJE në Llapllasellë

3,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe 44 ari ndodhet në Llapllasellë, në komunën e Graçanicës. Trualli ka f ...
Trualli me sipërfaqe 44 ari ndodhet në Llapllasellë, në komunën e Graçanicës. Trualli ka fletë poseduese. Dimension ...
4,400 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 6.22 ari në #SHITJE në Matiçan

190,000 €
Trualli me sipërfaqe 6.22 Ari ndodhet në Sofali. Është i pajisur me fletë poseduese. Trual ...
Trualli me sipërfaqe 6.22 Ari ndodhet në Sofali. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli ka infrastrukturë të p ...
622 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 12 ari në #SHITJE në Zllatar

67,200 €
Trualli me sipërfaqe 12 ari ndodhet në Zllatar. Është i pajisur me fletë poseduese. Truall ...
Trualli me sipërfaqe 12 ari ndodhet në Zllatar. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli është i pozicionuar në ...
1,200 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings