Truall 7.35 ari në #SHITJE në Sofali

Favorite
Rezultatet e kërkimit

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 12 Shtator, 2023
  • 735.00 m2

Përshkrimi

Trualli me sipërfaqe 7.35 ari ndodhet në Sofali, afër ‘Shkollës Normale’ dhe AUK.
Trualli ka infrastrukturë të plotë (ujësjellës, kanalizim si dhe lidhje me energji elektrike) dhe ka qasje në rrugë.
Trualli gjendet në një lokacion shumë të qetë, në periferi të qytetit, afër parkut të Gërmisë.
Ka fletë poseduese dhe kontrata e blerjes bëhet te Noteri.

Qyteti:
Lagjja:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hapeni në Google Maps
ID e pronës: 25012
Sipërfaqja: 735.00 m2
Veçori tjera
Dokumentacion të rregullt
Fletë poseduese
Infrastrukturë të plotë

Të ngjajshme

Troje
Në shitje

Truall 51.9 ari në #SHITJE në Llapllasellë

13,500 € / ari
Trualli ndodhet në Llapllasellë në komunën e Graçanicës, afër ‘Gjirafa’. Trualli ka fletë ...
Trualli ndodhet në Llapllasellë në komunën e Graçanicës, afër ‘Gjirafa’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukt ...
5,190.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 10.88 ari në #SHITJE në Sofali

Trualli me sipërfaqe 10.88 ari ndodhet në Sofali, afër ‘Shkollës Normale’ dhe ...
Trualli me sipërfaqe 10.88 ari ndodhet në Sofali, afër ‘Shkollës Normale’ dhe AUK. Trualli ka infrastru ...
1,088.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 26.7 ari në #SHITJE në Bërnicë të Epë...

5,300 € / ari
Ofrohet për shitje trualli me sipërfaqe 26.7 ari me lokacion në Bërnicë e Epërme, mbrapa & ...
Ofrohet për shitje trualli me sipërfaqe 26.7 ari me lokacion në Bërnicë e Epërme, mbrapa ‘Country House’ ...
2,675.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 7.7 ari në #SHITJE në Veternik

23,000 € / ari
Trualli ndodhet në Veternik, tek ‘Lagjja Puro’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukt ...
Trualli ndodhet në Veternik, tek ‘Lagjja Puro’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje të ...
770.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings