Truall 68.4 ari në #SHITJE në Llapllasellë

12,500 €
Favorite
Rezultatet e kërkimit

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 20 Shkurt, 2023
  • 6,840 m2

Përshkrimi

Trualli ndodhet në Llapllasellë – Graçanicë, afër mobilerisë ‘BINNI’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë (ujë, rrymë, kanalizim). Ka qasje direkte në magjistralen Prishtinë – Ferizaj.
Trualli është shumë i përshtatshëm për banim ose për zhvillimin e ndonjë veprimtarie afariste.
Dimensionet e tokës: 225m (gjatësi) dhe 34m (gjerësi).
Qyteti:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hapeni në Google Maps
ID e pronës: 21458
Çmimi: 12,500 €
Sipërfaqja: 6,840 m2
Veçori tjera
Fletë poseduese
Infrastrukturë të plotë

Të ngjajshme

Troje
Në shitje

Truall 59.5 ari në #SHITJE në Llapllasellë

8,500 €
Trualli ndodhet në Llapllasellë, afër ‘Mobileria GAMMA’. Trualli ka fletë poseduese dhe in ...
Trualli ndodhet në Llapllasellë, afër ‘Mobileria GAMMA’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka ...
5,950 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 29 ari në #SHITJE në Preoc

4,500 €
Trualli me sipërfaqe 29 ari ndodhet në Preoc, në komunën e Graçanicës. Trualli ka fletë po ...
Trualli me sipërfaqe 29 ari ndodhet në Preoc, në komunën e Graçanicës. Trualli ka fletë poseduese. Dimensionet e to ...
2,900 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 2.65 Hektar në #SHITJE në Janjevë

1,800 € / ari
Trualli ndodhet në Janjevë, afër ‘Restaurant Mangall’. Trualli ka fletë poseduese dhe infr ...
Trualli ndodhet në Janjevë, afër ‘Restaurant Mangall’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka q ...
26,500 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 17.8 ari në #SHITJE në Preoc

20,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe prej 17.8 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Tr ...
Trualli me sipërfaqe prej 17.8 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trualli ka fletë poseduese, ...
1,780 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings