Truall 5.8 ari në #SHITJE në Sofali

26,000 €
Favorite
Rezultatet e kërkimit

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 20 Shkurt, 2023
  • 580 m2

Përshkrimi

Trualli ndodhet në Sofali, afër ‘Gërmia Residence’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë (ujë, rrymë, kanalizim). Ka qasje të direkte në rrugë. Trualli ka pozitë gjeografike shumë të përshtatshme dhe është i destinuar për ndërtim të shtëpisë.

Qyteti:
Lagjja:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hapeni në Google Maps
ID e pronës: 21946
Çmimi: 26,000 €
Sipërfaqja: 580 m2
Veçori tjera
Dokumentacion të rregullt
Fletë poseduese
Infrastrukturë të plotë
Leje ndërtimi

Të ngjajshme

Troje
Në shitje

Truall 16.64 ari në #SHITJE në Butovc

3,400 € / ari
Trualli ndodhet në Butovc, në zonën kadastrale Zllatar. Trualli ka fletë poseduese dhe inf ...
Trualli ndodhet në Butovc, në zonën kadastrale Zllatar. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka ...
1,664 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 38 ari në #SHITJE në Slivovë

1,200 € / ari
Trualli ndodhet në Slivovë. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qas ...
Trualli ndodhet në Slivovë. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje të shpejtë në rrugë kr ...
3,800 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 1 Hektar në #SHITJE në magjistralen P...

Trualli ndodhet në magjistralen Prishtinë – Ferizaj. Ndodhet në rrugë kryesore gjë që e bë ...
Trualli ndodhet në magjistralen Prishtinë – Ferizaj. Ndodhet në rrugë kryesore gjë që e bën shumë të përshtatshëm p ...
10,000 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 20 ari në #SHITJE te ‘Salla e P...

9,500 € / ari
Trualli ndodhet në Prishtinë, përballë ‘Salla e Panaireve’. Ka fletë poseduese, dhe ka ças ...
Trualli ndodhet në Prishtinë, përballë ‘Salla e Panaireve’. Ka fletë poseduese, dhe ka çasje të shpejtë në rrugën k ...
2,000 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings