Truall 20 ari në #SHITJE te ‘Salla e Panaireve’, Prishtinë

9,000 € / ari
Favorite
Rezultatet e kërkimit

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 17 Janar, 2023
  • 2,000 m2

Përshkrimi

Trualli ndodhet në Prishtinë, përballë ‘Salla e Panaireve’. Ka fletë poseduese, dhe ka çasje të shpejtë në rrugën kryesore. Ka infrastrukturë të plotë (ujë, rrymë, kanalizim) dhe leje ndërtimi për shtëpi. Trualli është i gatshëm për çdo lloj investimi.

Qyteti:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hepeni në Google Maps
ID e pronës: 21654
Çmimi: 9,000 € / ari
Sipërfaqja: 2,000 m2
Veçori tjera
Dokumentacion të rregullt
Fletë poseduese
Infrastrukturë të plotë
Leje ndërtimi

Të ngjajshme

Troje
Në shitje

Truall 20 ari në #SHITJE në Prishtinë

7,000 € / ari
Trualli ndodhet në Prishtinë, afër ‘Salla e Panaireve’. Ka fletë poseduese, dhe ka çasje t ...
Trualli ndodhet në Prishtinë, afër ‘Salla e Panaireve’. Ka fletë poseduese, dhe ka çasje të shpejtë në rrugën kryes ...
2,000 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 4 ari në #SHITJE në Çagllavicë

30,000 € / ari
Trualli ndodhet në Çagllavicë, prapa ‘Gorenje’. Ka fletë poseduese, infrastrukturë të plot ...
Trualli ndodhet në Çagllavicë, prapa ‘Gorenje’. Ka fletë poseduese, infrastrukturë të plotë dhe ka çasje të shpejtë ...
400 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 20 ari në #SHITJE në Prishtinë

14,000 € / ari
Trualli ndodhet në Prishtinë, afër ‘Rrethit të Ismetit’. Ka fletë poseduese, infrastruktur ...
Trualli ndodhet në Prishtinë, afër ‘Rrethit të Ismetit’. Ka fletë poseduese, infrastrukturë të plotë dhe ka çasje t ...
2,000 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 1.23 Hektar në #SHITJE në Magjistrale...

Trualli ndodhet përgjatë magjistrales Prishtinë – Ferizaj, afër ‘UNITED HOSPITAL’. T ...
Trualli ndodhet përgjatë magjistrales Prishtinë – Ferizaj, afër ‘UNITED HOSPITAL’. Trualli ka fletë poseduese ...
12,300 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings