Truall 17.8 ari në #SHITJE në Preoc

20,000 € / ari
Favorite
Rezultatet e kërkimit

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 17 Prill, 2023
  • 1,780 m2

Përshkrimi

Trualli me sipërfaqe prej 17.8 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private.
Trualli ka fletë poseduese, infrastrukturë të plotë (ujë, rrymë, kanalizim). Ka qasje direkte në magjistralen Prishtinë – Ferizaj.
Është e destinuar për ndërtim të shtëpisë.

Qyteti:
Lagjja:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hapeni në Google Maps
ID e pronës: 22806
Çmimi: 20,000 € / ari
Sipërfaqja: 1,780 m2
Veçori tjera
Dokumentacion të rregullt
Fletë poseduese
Infrastrukturë të plotë

Të ngjajshme

Troje
Në shitje

Truall 59.5 ari në #SHITJE në Llapllasellë

8,500 €
Trualli ndodhet në Llapllasellë, afër ‘Mobileria GAMMA’. Trualli ka fletë poseduese dhe in ...
Trualli ndodhet në Llapllasellë, afër ‘Mobileria GAMMA’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka ...
5,950 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 29 ari në #SHITJE në Preoc

4,500 €
Trualli me sipërfaqe 29 ari ndodhet në Preoc, në komunën e Graçanicës. Trualli ka fletë po ...
Trualli me sipërfaqe 29 ari ndodhet në Preoc, në komunën e Graçanicës. Trualli ka fletë poseduese. Dimensionet e to ...
2,900 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 2.65 Hektar në #SHITJE në Janjevë

1,800 € / ari
Trualli ndodhet në Janjevë, afër ‘Restaurant Mangall’. Trualli ka fletë poseduese dhe infr ...
Trualli ndodhet në Janjevë, afër ‘Restaurant Mangall’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka q ...
26,500 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 7.8 ari në #SHITJE në Preoc

20,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe prej 7.8 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Tru ...
Trualli me sipërfaqe prej 7.8 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trualli ka fletë poseduese, ...
780 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings