Truall 15 ari në #SHITJE në Bërnicë e Epërme.

7,000 € / ari
Favorite
Rezultatet e kërkimit

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 22 Qershor, 2022
  • 1,500 m2

Përshkrimi

Trualli ka pozitë mjaft të mirë.
• Ujë, rrymë, kanalizim
• Dokumentacion në rregull
• Qasje të shpejt në rrugën kryesore.

Qyteti:
Lagjja:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hepeni në Google Maps
ID e pronës: 19500
Çmimi: 7,000 € / ari
Sipërfaqja: 1,500 m2
Veçori tjera
Fletë poseduese

Të ngjajshme

Troje
Në shitje

Truall 20 ari në #SHITJE te ‘Salla e P...

9,000 € / ari
Trualli ndodhet në Prishtinë, përballë ‘Salla e Panaireve’. Ka fletë poseduese, dhe ka ças ...
Trualli ndodhet në Prishtinë, përballë ‘Salla e Panaireve’. Ka fletë poseduese, dhe ka çasje të shpejtë në rrugën k ...
2,000 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 20 ari në #SHITJE në Prishtinë

7,000 € / ari
Trualli ndodhet në Prishtinë, afër ‘Salla e Panaireve’. Ka fletë poseduese, dhe ka çasje t ...
Trualli ndodhet në Prishtinë, afër ‘Salla e Panaireve’. Ka fletë poseduese, dhe ka çasje të shpejtë në rrugën kryes ...
2,000 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 4 ari në #SHITJE në Çagllavicë

30,000 € / ari
Trualli ndodhet në Çagllavicë, prapa ‘Gorenje’. Ka fletë poseduese, infrastrukturë të plot ...
Trualli ndodhet në Çagllavicë, prapa ‘Gorenje’. Ka fletë poseduese, infrastrukturë të plotë dhe ka çasje të shpejtë ...
400 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 20 ari në #SHITJE në Prishtinë

14,000 € / ari
Trualli ndodhet në Prishtinë, afër ‘Rrethit të Ismetit’. Ka fletë poseduese, infrastruktur ...
Trualli ndodhet në Prishtinë, afër ‘Rrethit të Ismetit’. Ka fletë poseduese, infrastrukturë të plotë dhe ka çasje t ...
2,000 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings