Truall 1 Hektar në #SHITJE në Gushtericë e Ulët

7,500 € / ari
Favorite
Rezultatet e kërkimit
Në shitje

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 16 Mars, 2023
  • 10,000.00 m2

Përshkrimi

Trualli ndodhet në Gushtericë të Ulët. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje të shpejtë në rrugë kryesore.

ID e pronës: 22185
Çmimi: 7,500 € / ari
Sipërfaqja: 10,000.00 m2
Veçori tjera
Dokumentacion të rregullt
Fletë poseduese
Infrastrukturë të plotë

Të ngjajshme

Troje
Në shitje

Truall 1.56 Hektar në #SHITJE në Banullë

5,500 € / ari
Trualli ndodhet tnë Banullë, afër Kolegjit ‘Mehmet Akif’. Trualli ka fletë poseduese dhe i ...
Trualli ndodhet tnë Banullë, afër Kolegjit ‘Mehmet Akif’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. K ...
15,600.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 94.5 ari në #SHITJE në Dobratin

7,700 € / ari
Trualli ndodhet në Dobratin. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qa ...
Trualli ndodhet në Dobratin. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje të shpejtë në rrugë k ...
9,450.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings