Truall 1.2 Hektar në #SHITJE në Marec

950 € / ari
Favorite
Rezultatet e kërkimit
Në shitje

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 10 Janar, 2024
  • 12,000.00 m2

Përshkrimi

Trualli me vendndodhje në Marec, vetëm 20 minuta larg nga Prishtina dhe një sipërfaqe prej 1.2 hektarësh.
Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli ka qasje shumë të shpejtë në rrugë kryesore.
Ajo që e veçon këtë tokë është qetësia dhe pamja e saj mahnitëse, e rrethuar nga malet dhe ajri i pastër gjallërues.

Qyteti:
Lagjja:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hapeni në Google Maps
ID e pronës: 27445
Çmimi: 950 € / ari
Sipërfaqja: 12,000.00 m2
Veçori tjera
Dokumentacion të rregullt
Fletë poseduese
Infrastrukturë të plotë

Të ngjajshme

Troje
Në shitje

Truall 76 ari në #SHITJE në Preoc

375,000 €
Trualli me sipërfaqe 76 ari ndodhet në Preoc, afër lagjes ‘Marigona Residence’. Ka fletë p ...
Trualli me sipërfaqe 76 ari ndodhet në Preoc, afër lagjes ‘Marigona Residence’. Ka fletë poseduese dhe infrastruktu ...
7,600.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 10 ari në #SHITJE në Hajvali

140,000 €
Trualli me sipërfaqe 10 ari ndodhet në Hajvali, në komunën e Prishtinës. Trualli është i p ...
Trualli me sipërfaqe 10 ari ndodhet në Hajvali, në komunën e Prishtinës. Trualli është i pajisur me fletë poseduese ...
1,000.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 5 ari në #SHITJE në Çagllavicë

144,000 €
Trualli me sipërfaqe 5 ari ndodhet në Çagllavicë, afër Grand Store dhe Bau Market. Trualli ...
Trualli me sipërfaqe 5 ari ndodhet në Çagllavicë, afër Grand Store dhe Bau Market. Trualli është i pajisur me fletë ...
500.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 37.33 ari në #SHITJE në Livagjë

7,500 € / ari
Trualli me sipërfaqe 37.33 ari ndodhet në Livagjë, në komunën e Graçanicës. Trualli është ...
Trualli me sipërfaqe 37.33 ari ndodhet në Livagjë, në komunën e Graçanicës. Trualli është i pajisur me fletë posedu ...
3,733.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings

RH Real Estate