Lokal 65m² me #QIRA në Emshir

850 €
Favorite
Rezultatet e kërkimit
Me qira

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 11 Maj, 2023
  • 65.00 m2

Përshkrimi

Lokali ndodhet në lagjen Emshir.
Lokali posedon një hapësirë pune. Ka qenë i shfrytëzuar për gastronomi, ku është shumë i përshtatshëm për zhvillimin e veprimtarisë së gastronomisë, por edhe për veprimtari tjera afariste.
Ndodhet në një lokacion shumë të përshtatshëm, ka qarkullim shumë të lartë, dhe ofron parking të mjaftueshëm për klient.

ID e pronës: 21426
Çmimi: 850 €
Sipërfaqja: 65.00 m2

Të ngjajshme

Lokal
Me qira

Lokal 100m² me #QIRA në Dardani

1,600 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 100m² neto ndodhet në Dardani. Lokali posedon një hapësirë të madhe pu ...
Lokali me sipërfaqe 100m² neto ndodhet në Dardani. Lokali posedon një hapësirë të madhe pune, dy hapësira më të vog ...
1 100.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 120.25m² me #QIRA në Ulpianë

700 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 66.78m² dhe bodrum 53.47m² neto ndodhet në Ulpianë. Sistemin e ngrohje ...
Lokali me sipërfaqe 66.78m² dhe bodrum 53.47m² neto ndodhet në Ulpianë. Sistemin e ngrohjes e ka me Termokos. Lokal ...
1 120.25 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 45m² me #QIRA në Ulpianë

500 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 45m² ndodhet në Ulpianë. Sistemin e ngrohjes e ka me Termokos. Lokali ...
Lokali me sipërfaqe 45m² ndodhet në Ulpianë. Sistemin e ngrohjes e ka me Termokos. Lokali posedon një hapësirë pune ...
1 45.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal – Zyre 220m² me #QIRA te Qafa

2,500 €
Lokali me sipërfaqe 220m² ndodhet te Qafa. Lokali posedon sistemin e ngrohjes me energji e ...
Lokali me sipërfaqe 220m² ndodhet te Qafa. Lokali posedon sistemin e ngrohjes me energji elektrike dhe kondicionerë ...
2 220.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings