Truall 60.13 ari në #SHITJE në Lepi

3,500 € / ari
Favorite
Rezultatet e kërkimit
Në shitje

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 17 Nëntor, 2023
  • 6,013.00 m2

Përshkrimi

Trualli me sipërfaqe 60.13 ari ndodhet në Lepi, komuna e Graçanicës.
Trualli ka fletë poseduese dhe ka çasje direkte në rrugë.
Dimensionet e tokës janë: 215m gjatësi dhe 31.7m gjerësi.

ID e pronës: 26555
Çmimi: 3,500 € / ari
Sipërfaqja: 6,013.00 m2
Veçori tjera
Dokumentacion të rregullt
Fletë poseduese

Të ngjajshme

Troje
Në shitje

Truall 4 ari në #SHITJE në Emshir

70,000 €
Trualli me sipërfaqe 5 ari ndodhet në lagjen Emshir, afër shkollës ‘7 Marsi’. Trualli ësht ...
Trualli me sipërfaqe 5 ari ndodhet në lagjen Emshir, afër shkollës ‘7 Marsi’. Trualli është i pajisur me fletë pose ...
400.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 19.72 ari në #SHITJE në Kodrën e Trim...

16,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe 19.72 ari ndodhet në Kodrën e Trimave, tek ‘Hani i Dilit’ ...
Trualli me sipërfaqe 19.72 ari ndodhet në Kodrën e Trimave, tek ‘Hani i Dilit’. Trualli është i pajisur ...
1,972.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 5 ari në #SHITJE në Emshir

20,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe 5 ari ndodhet në lagjen Emshir, afër shkollës ‘7 Marsi’. Trualli ësht ...
Trualli me sipërfaqe 5 ari ndodhet në lagjen Emshir, afër shkollës ‘7 Marsi’. Trualli është i pajisur me fletë pose ...
500.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 1 Hektar në #SHITJE në Marec

1,500 € / ari
Trualli me vendndodhje në Marec, vetëm 20 minuta larg nga Prishtina dhe një sipërfaqe prej ...
Trualli me vendndodhje në Marec, vetëm 20 minuta larg nga Prishtina dhe një sipërfaqe prej 1 hektarësh, i pajisur m ...
10,000.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings