Truall 39.74 ari në #SHITJE në Novobërdë

Favorite
Rezultatet e kërkimit
Në shitje

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 8 Nëntor, 2023
  • 3,974.00 m2

Përshkrimi

Trualli ndodhet në Izvor, në Komunën e Novobërdës. Është i pajisur me fletë poseduese.
Trualli është i përshtatshëm për zhvillime të veprimtarive të ndryshme, në një pozitë tejet të përshtatshme gjeografike.
Ka lokacion shumë të përshtatshëm me qasje të shpejtë në rrugë.

Qyteti:
Lagjja:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hapeni në Google Maps
ID e pronës: 22768
Sipërfaqja: 3,974.00 m2
Veçori tjera
Dokumentacion të rregullt
Fletë poseduese

Të ngjajshme

Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 100m² dhe truall 49.63 ari në #SHITJE...

180,000 €
​Shtëpia me sipërfaqe 100m² dhe trualli 49.63 ari ndodhet në Novobërdë, afër objektit të K ...
​Shtëpia me sipërfaqe 100m² dhe trualli 49.63 ari ndodhet në Novobërdë, afër objektit të Komunës së Novobërdës. Sht ...
2 1 100.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 80.43 ari në #SHITJE në Novobërdë

3,500 € / ari
​Trualli me sipërfaqe 80.43 Ari ndodhet në Novobërdë, afër Kalasë së Novobërdës. Është i p ...
​Trualli me sipërfaqe 80.43 Ari ndodhet në Novobërdë, afër Kalasë së Novobërdës. Është i pajisur me fletë poseduese ...
8,043.00 m2detajet
RH Real Estate
Troje
Në shitje

Truall 43 ari në #SHITJE në Novobërdë

Trualli ndodhet në Izvor, në Komunën e Novobërdës. Është i pajisur me fletë poseduese. Tru ...
Trualli ndodhet në Izvor, në Komunën e Novobërdës. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli është i përshtatshëm ...
4,300.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 90 ari në #SHITJE në Novobërdë

Trualli ndodhet në Izvor, në Komunën e Novobërdës. Është i pajisur me fletë poseduese. Tru ...
Trualli ndodhet në Izvor, në Komunën e Novobërdës. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli është i përshtatshëm ...
9,000.00 m2detajet

Ardit Kryeziu

Real Estate Agent

Më kontaktoni

Caktoni një takim!
Telefono +383 45 600 650 WhatsApp
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings