Truall 2.65 Hektar në #SHITJE në Janjevë

1,800 € / ari
Favorite
Rezultatet e kërkimit

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 24 Prill, 2023
  • 26,500 m2

Përshkrimi

Trualli ndodhet në Janjevë, afër ‘Restaurant Mangall’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje të shpejtë në rrugë kryesore.

Qyteti:
Lagjja:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hapeni në Google Maps
ID e pronës: 22886
Çmimi: 1,800 € / ari
Sipërfaqja: 26,500 m2
Veçori tjera
Dokumentacion të rregullt
Fletë poseduese
Infrastrukturë të plotë

Të ngjajshme

Troje
Në shitje

Truall 59.5 ari në #SHITJE në Llapllasellë

8,500 €
Trualli ndodhet në Llapllasellë, afër ‘Mobileria GAMMA’. Trualli ka fletë poseduese dhe in ...
Trualli ndodhet në Llapllasellë, afër ‘Mobileria GAMMA’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka ...
5,950 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 29 ari në #SHITJE në Preoc

4,500 €
Trualli me sipërfaqe 29 ari ndodhet në Preoc, në komunën e Graçanicës. Trualli ka fletë po ...
Trualli me sipërfaqe 29 ari ndodhet në Preoc, në komunën e Graçanicës. Trualli ka fletë poseduese. Dimensionet e to ...
2,900 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 17.8 ari në #SHITJE në Preoc

20,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe prej 17.8 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Tr ...
Trualli me sipërfaqe prej 17.8 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trualli ka fletë poseduese, ...
1,780 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 7.8 ari në #SHITJE në Preoc

20,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe prej 7.8 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Tru ...
Trualli me sipërfaqe prej 7.8 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trualli ka fletë poseduese, ...
780 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings