Truall 18 ari në #SHITJE në Busi

2,500 € / ari
Favorite
Rezultatet e kërkimit

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 24 Maj, 2023
  • 1,800 m2

Përshkrimi

Trualli me sipërfaqe 18 ari ndodhet në Busi, në komunën e Prishtinës. Është i pajisur me fletë poseduese.
Trualli është i pozicionuar në një lokacion shumë të përshtatshëm gjeografik, me qasje direkte në dy rrugë.
Dimensionet e tokës: 65m gjatësi dhe 33m gjerësi.

Çmimi për ari është 2,500€.

Qyteti:
Lagjja:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hapeni në Google Maps
ID e pronës: 23284
Çmimi: 2,500 € / ari
Sipërfaqja: 1,800 m2
Veçori tjera
Dokumentacion të rregullt
Fletë poseduese
Infrastrukturë të plotë

Të ngjajshme

Troje
Në shitje

Truall 44 ari në #SHITJE në Llapllasellë

3,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe 44 ari ndodhet në Llapllasellë, në komunën e Graçanicës. Trualli ka f ...
Trualli me sipërfaqe 44 ari ndodhet në Llapllasellë, në komunën e Graçanicës. Trualli ka fletë poseduese. Dimension ...
4,400 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 6.22 ari në #SHITJE në Matiçan

190,000 €
Trualli me sipërfaqe 6.22 Ari ndodhet në Sofali. Është i pajisur me fletë poseduese. Trual ...
Trualli me sipërfaqe 6.22 Ari ndodhet në Sofali. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli ka infrastrukturë të p ...
622 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 8 ari në #SHITJE në Sofali

Trualli me sipërfaqe 8 Ari ndodhet në Sofali. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli ...
Trualli me sipërfaqe 8 Ari ndodhet në Sofali. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli ka infrastrukturë të plot ...
800 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 12 ari në #SHITJE në Zllatar

67,200 €
Trualli me sipërfaqe 12 ari ndodhet në Zllatar. Është i pajisur me fletë poseduese. Truall ...
Trualli me sipërfaqe 12 ari ndodhet në Zllatar. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli është i pozicionuar në ...
1,200 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings