Lokal 200m² me #QIRA te Santea

1,900 €
Favorite
Rezultatet e kërkimit

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 24 Tetor, 2022
  • 200 m2

Përshkrimi

Lokali ndodhet te Santea, afër ‘Sach Pizza’.
Lokali posedon dy hapësira, përdhesa 70m² dhe bodrum 130m².
Është shumë i përshtatshëm për veprimtari afariste të ndryshme, dhe ndodhet në një lokacion me qarkullim shumë të lartë.

Qyteti:
Lagjja:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hepeni në Google Maps
ID e pronës: 20969
Çmimi: 1,900 €
Sipërfaqja: 200 m2

Të ngjajshme

Lokal
Me qira

Lokal 35m² me #QIRA në Emshir

250 €
Lokali ndodhet në kompleksin e Nartel Exin, Emshir. Lokali e ka sistemin e ngrohjes me ene ...
Lokali ndodhet në kompleksin e Nartel Exin, Emshir. Lokali e ka sistemin e ngrohjes me energji elektrike, posedon d ...
1 35 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal – Zyre 30m² me #QIRA në Emshir

220 €
Lokali – Zyrja ndodhet në kompleksin e Nartel Exin, Emshir. Ndodhet në një lokacion shumë ...
Lokali – Zyrja ndodhet në kompleksin e Nartel Exin, Emshir. Ndodhet në një lokacion shumë të përshtatshëm për zhvil ...
1 30 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal – Zyre 100m² me #QIRA në Emshir

550 €
Lokali – Zyrja ndodhet në kompleksin e Nartel Exin, Emshir. Ndodhet në një lokacion ...
Lokali – Zyrja ndodhet në kompleksin e Nartel Exin, Emshir. Ndodhet në një lokacion shumë të përshtatshëm për ...
1 100 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 87m² me #QIRA në Emshir

550 €
Lokali ndodhet në kompleksin e Nartel Exin, Emshir. Ndodhet në një lokacion shumë të përsh ...
Lokali ndodhet në kompleksin e Nartel Exin, Emshir. Ndodhet në një lokacion shumë të përshtatshëm për zhvillimin e ...
1 87 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings