click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next
KËRKONI

Pronat e listuara në : E lëshuar

Banesa
E lëshuar

Banesë 58m² me #QIRA në Dragodan

400 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 58m² neto ndodhet në lagjen Dragodan. Banesa ndodhet në një lagje atra ...
Banesa me sipërfaqe 58m² neto ndodhet në lagjen Dragodan. Banesa ndodhet në një lagje atraktive, të sigurt dhe shum ...
1 1 58.00 m2detajet
Banesa
E lëshuar

Banesë 94m² me #QIRA në ‘Nartel Center...

600 € / muaji
Banesa gjendet në lagjen Pejton në objektin ‘Nartel Center’, ndërtuar nga kompania e ndërt ...
Banesa gjendet në lagjen Pejton në objektin ‘Nartel Center’, ndërtuar nga kompania e ndërtimit ‘Nartel’. Objekti ës ...
2 1 94.00 m2detajet
Banesa
E lëshuar

Banesë 75m² me #QIRA në Dardani

400 € / muaji
Banesa ndodhet në Dardani, në një ndër lagjet më të frekuentuara të qytetit, afër çdo shër ...
Banesa ndodhet në Dardani, në një ndër lagjet më të frekuentuara të qytetit, afër çdo shërbimi të nevojshëm dhe me ...
2 1 80.00 m2detajet
Banesa
E lëshuar

Banesë 91m² me #QIRA në Rrugën C

430 € / muaji
Banesa ndodhet në një lokacion shumë të qetë për banim dhe ofron të gjitha kushtet dhe shë ...
Banesa ndodhet në një lokacion shumë të qetë për banim dhe ofron të gjitha kushtet dhe shërbimet e nevojshme për nj ...
2 1 91.00 m2detajet
Banesa
E lëshuar

Banesë 90m² me #QIRA në Bregun e Diellit

450 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 90m² ndodhet në kompleksin Ontex, në Bregun e Diellit, afër shkollës “ ...
Banesa me sipërfaqe 90m² ndodhet në kompleksin Ontex, në Bregun e Diellit, afër shkollës “Ismail Qemajli”. Banesa ë ...
2 1 90.00 m2detajet
Banesa
E lëshuar

Banesë 140m² me #QIRA në Dardani

550 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 140m² ndodhet në Dardani, në një ndër lagjet më të frekuentuara të qyt ...
Banesa me sipërfaqe 140m² ndodhet në Dardani, në një ndër lagjet më të frekuentuara të qytetit, afër çdo shërbimi t ...
3 2 140.00 m2detajet
Banesa
E lëshuar

Banesë 90m² me #QIRA në Rrugën C

450 € / muaji
Banesa ndodhet në një lokacion shumë të qetë për banim dhe ofron të gjitha kushtet dhe shë ...
Banesa ndodhet në një lokacion shumë të qetë për banim dhe ofron të gjitha kushtet dhe shërbimet e nevojshme për nj ...
2 1 90.00 m2detajet
Banesa
E lëshuar

Banesë 87m² me #QIRA në Rrugën C

450 € / muaji
Banesa ndodhet në një lokacion shumë të qetë për banim dhe ofron të gjitha kushtet dhe shë ...
Banesa ndodhet në një lokacion shumë të qetë për banim dhe ofron të gjitha kushtet dhe shërbimet e nevojshme për nj ...
2 1 87.00 m2detajet
Banesa
E lëshuar

Garsonjerkë 40m² me #QIRA në objektin e ‘Nar...

260 €
Garsonjerka ndodhet në Emshir, tek Hotel Narteli afër Stacionit të autobusëve. Garsonjerka ...
Garsonjerka ndodhet në Emshir, tek Hotel Narteli afër Stacionit të autobusëve. Garsonjerka është komplet e mobiluar ...
1 40.00 m2detajet
Banesa
E lëshuar

Banesë 77m² me #QIRA në kompleksin ‘Prishtin...

400 € / muaji
Banesa ndodhet në kompleksin ‘Prishtina Stars’, në Emshir. Banesa është komplet e mobiluar ...
Banesa ndodhet në kompleksin ‘Prishtina Stars’, në Emshir. Banesa është komplet e mobiluar me mobile të reja, ka të ...
2 1 77.00 m2detajet
Banesa
E lëshuar

Banesë 54m² me #QIRA në Emshir

350 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 54m² ndodhet në objektin e ndërtuar nga kompania ‘Lesna’, ...
Banesa me sipërfaqe 54m² ndodhet në objektin e ndërtuar nga kompania ‘Lesna’, në Emshir afër Tirana Lab ...
1 1 54.00 m2detajet
Banesa
E lëshuar

Banesë 92m² me #QIRA te Qafa

650 € / muaji
Banesa ndodhet te Qafa, afër ‘Mini Max’. Banesa është tërësisht e mobiluar në ...
Banesa ndodhet te Qafa, afër ‘Mini Max’. Banesa është tërësisht e mobiluar në mënyrë moderne dhe funksi ...
2 1 92.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings