Truall 76 ari në #SHITJE në Preoc

5,500 € / ari
Favorite
Rezultatet e kërkimit

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 24 Tetor, 2022
  • 7,600 m2

Përshkrimi

Trualli ndodhet në Preoc, tek lagjja ‘Marigona Residence’. Ka fletë poseduese, infrastrukturë të plotë (ujë, rrymë, kanalizim) dhe ka çasje të shpejtë në rrugën kryesore.

Dimensionet e tokës: 235,6 metra (gjatësi) dhe 35,6 metra (gjerësi)

 

Qyteti:
Lagjja:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hepeni në Google Maps
ID e pronës: 20956
Çmimi: 5,500 € / ari
Sipërfaqja: 7,600 m2
Veçori tjera
Fletë poseduese
Infrastrukturë të plotë

Të ngjajshme

Troje
Në shitje

Truall 1.07 Hektar në #SHITJE në Livagjë

1,800 € / ari
Trualli ndodhet në Livagjë, në Komunën e Graçanicës. Ka fletë poseduese, dhe ka çasje të s ...
Trualli ndodhet në Livagjë, në Komunën e Graçanicës. Ka fletë poseduese, dhe ka çasje të shpejtë në rrugën kryesore ...
10,700 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 5 ari në #SHITJE në Preoc

20,000 €
Trualli me sipërfaqe prej 5 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trual ...
Trualli me sipërfaqe prej 5 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trualli ka fletë poseduese, in ...
500 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 5 ari në #SHITJE në Preoc

20,000 €
Trualli me sipërfaqe prej 5 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trual ...
Trualli me sipërfaqe prej 5 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trualli ka fletë poseduese, in ...
500 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 10 ari në #SHITJE në Preoc

20,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe prej 10 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje p ...
Trualli me sipërfaqe prej 10 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trualli ka fletë ...
1,000 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings