Truall 5.32 ari në #SHITJE në Çagllavicë

Favorite
Rezultatet e kërkimit
Në shitje

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 18 Maj, 2022
  • 532.00 m2

Përshkrimi

Trualli gjendet në Çagllavicë, afër Spitalit “Otrila”.
Trualli ka pozitë të mirë dhe ka qasje të shpejt në rrugën kryesore.
• Ujë, rrymë, kanalizim, leje ndërtimi, etj.
• Dokumentacion në rregull
• Rrugë të asfaltuar e cila lidhet me rrugën kryesore.

Qyteti:
Lagjja:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hapeni në Google Maps
ID e pronës: 19103
Sipërfaqja: 532.00 m2

Të ngjajshme

Troje
Në shitje

Truall 60.13 ari në #SHITJE në Lepi

3,500 € / ari
Trualli me sipërfaqe 60.13 ari ndodhet në Lepi, komuna e Graçanicës. Trualli ka fletë pose ...
Trualli me sipërfaqe 60.13 ari ndodhet në Lepi, komuna e Graçanicës. Trualli ka fletë poseduese dhe ka çasje direkt ...
6,013.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 4 ari në #SHITJE në Emshir

70,000 €
Trualli me sipërfaqe 5 ari ndodhet në lagjen Emshir, afër shkollës ‘7 Marsi’. Trualli ësht ...
Trualli me sipërfaqe 5 ari ndodhet në lagjen Emshir, afër shkollës ‘7 Marsi’. Trualli është i pajisur me fletë pose ...
400.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 19.72 ari në #SHITJE në Kodrën e Trim...

16,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe 19.72 ari ndodhet në Kodrën e Trimave, tek ‘Hani i Dilit’ ...
Trualli me sipërfaqe 19.72 ari ndodhet në Kodrën e Trimave, tek ‘Hani i Dilit’. Trualli është i pajisur ...
1,972.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 5 ari në #SHITJE në Emshir

20,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe 5 ari ndodhet në lagjen Emshir, afër shkollës ‘7 Marsi’. Trualli ësht ...
Trualli me sipërfaqe 5 ari ndodhet në lagjen Emshir, afër shkollës ‘7 Marsi’. Trualli është i pajisur me fletë pose ...
500.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings