Truall 3.83 ari në #SHITJE në Llapnasellë

45,000 €
Favorite
Rezultatet e kërkimit

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 4 Gusht, 2022
  • 383 m2

Përshkrimi

Trualli posedon infastrukturë të plotë dhe ka qasje në rrugë. Trualli ka fletë poseduese.

Qyteti:
Lagjja:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hepeni në Google Maps
ID e pronës: 20065
Çmimi: 45,000 €
Sipërfaqja: 383 m2
Veçori tjera
Fletë poseduese

Të ngjajshme

Troje
Në shitje

Truall 1.23 Hektar në #SHITJE në Magjistrale...

Trualli ndodhet përgjatë magjistrales Prishtinë – Ferizaj, afër ‘UNITED HOSPITAL’. T ...
Trualli ndodhet përgjatë magjistrales Prishtinë – Ferizaj, afër ‘UNITED HOSPITAL’. Trualli ka fletë poseduese ...
12,300 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 1 hektar në #SHITJE në Llapnasellë

Trualli ndodhet në Llapnasellë – Graçanicë, afër ‘Hotel Emerald’. Trualli ka fletë p ...
Trualli ndodhet në Llapnasellë – Graçanicë, afër ‘Hotel Emerald’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastruktu ...
10,000 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 90 ari në #SHITJE në Mazgit

Trualli ndodhet në Mazgit, afër Fabrikës ‘Monting’. Trualli posedon fletën pos ...
Trualli ndodhet në Mazgit, afër Fabrikës ‘Monting’. Trualli posedon fletën poseduese dhe infrastrukturë ...
9,000 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 10 ari në #SHITJE në Hajvali

12,000 €
Trualli gjendet në Hajvali, afër kompleksit ‘Diamond Residence’. Trualli ka po ...
Trualli gjendet në Hajvali, afër kompleksit ‘Diamond Residence’. Trualli ka pozitë mjaft të mirë dhe ka ...
1,000 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings