Truall 3.83 ari në #SHITJE në Llapllasellë

45,000 €
Favorite
Rezultatet e kërkimit

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 10 Janar, 2023
  • 383 m2

Përshkrimi

Trualli posedon infastrukturë të plotë dhe ka qasje në rrugë. Trualli ka fletë poseduese.

Qyteti:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hepeni në Google Maps
ID e pronës: 20065
Çmimi: 45,000 €
Sipërfaqja: 383 m2
Veçori tjera
Fletë poseduese

Të ngjajshme

Troje
Në shitje

Truall 34 ari në #SHITJE në Preoc

12,500 € / ari
Trualli ndodhet në Preoc – Graçanicë, afër ‘Bankës TEB’. Trualli ka fletë pose ...
Trualli ndodhet në Preoc – Graçanicë, afër ‘Bankës TEB’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë ...
3,400 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 1 hektar në #SHITJE në Llapllasellë

Trualli ndodhet në Llapllasellë – Graçanicë, afër ‘Hotel Emerald’. Trualli ka fletë posedu ...
Trualli ndodhet në Llapllasellë – Graçanicë, afër ‘Hotel Emerald’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të ...
10,000 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 13 ari në #SHITJE në Llapllasellë

Trualli ndodhet në Llapllasellë – Graçanicë, afër mobilerisë ‘BINNI’. Trualli ka fle ...
Trualli ndodhet në Llapllasellë – Graçanicë, afër mobilerisë ‘BINNI’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastr ...
1,300 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 68.4 ari në #SHITJE në Llapllasellë

Trualli ndodhet në Llapllasellë – Graçanicë, afër mobilerisë ‘BINNI’. Trualli ka fle ...
Trualli ndodhet në Llapllasellë – Graçanicë, afër mobilerisë ‘BINNI’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastr ...
6,840 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings