Truall 10 ari në #SHITJE në Preoc

20,000 € / ari
Favorite
Rezultatet e kërkimit

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 13 Tetor, 2022
  • 1,000 m2

Përshkrimi

Trualli me sipërfaqe prej 10 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private.
Trualli ka fletë poseduese, infrastrukturë të plotë (ujë, rrymë, kanalizim). Ka qasje direkte në magjistralen Prishtinë – Ferizaj.
Është e destinuar për ndërtim të shtëpise dhe ka mundësi ndarje në dy parcela me sipërfaqe prej 5 ari.

Qyteti:
Lagjja:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hapeni në Google Maps
ID e pronës: 20908
Çmimi: 20,000 € / ari
Sipërfaqja: 1,000 m2
Veçori tjera
Dokumentacion të rregullt
Fletë poseduese
Infrastrukturë të plotë

Të ngjajshme

Troje
Në shitje

Truall 38.91 ari në #SHITJE në Lepi

1,200 € / ari
Trualli ndodhet në Lepi, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrast ...
Trualli ndodhet në Lepi, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasj ...
3,891 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 1 Hektar në #SHITJE në Livagjë

8,500 € / ari
Trualli ndodhet në Livagjë, afër Kolegjit ‘Universum’. Trualli ka fletë poseduese dhe infr ...
Trualli ndodhet në Livagjë, afër Kolegjit ‘Universum’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka q ...
10,000 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 84 ari në #SHITJE në Suhadoll

Trualli ndodhet në Suhadoll, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë poseduese dhe inf ...
Trualli ndodhet në Suhadoll, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka ...
8,400 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 99 ari në #SHITJE në Skullan

Trualli ndodhet në Skullan, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë poseduese dhe infr ...
Trualli ndodhet në Skullan, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka q ...
9,900 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings