Truall 1.96 Hektar në #SHITJE në Mazgit

4,200 € / ari
Favorite
Rezultatet e kërkimit

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 24 Mars, 2023

Përshkrimi

Trualli ndodhet në Mazgit, afër ‘Leoni Ranch’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë (ujë, rrymë, kanalizim). Ka qasje të shpejtë në rrugë kryesore.

Qyteti:
Lagjja:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hapeni në Google Maps
ID e pronës: 22351
Çmimi: 4,200 € / ari
Veçori tjera
Dokumentacion të rregullt
Fletë poseduese
Infrastrukturë të plotë

Të ngjajshme

4
Troje
Në shitje

Truall 1.1 Hektar në #SHITJE në Obiliq

3,800 € / ari
Trualli gjendet në Obiliq, tek Korporata “RUGOVE”. Trualli ka pozitë të mirë dhe ka qasje ...
Trualli gjendet në Obiliq, tek Korporata “RUGOVE”. Trualli ka pozitë të mirë dhe ka qasje të shpejt në rrugën kryes ...
11,000 m2detajet
1
Troje
Në shitje

Truall 1.4 Hektar në #SHITJE në Obiliq

4,500 € / ari
Trualli gjendet në Obiliq, afër Korporatës “RUGOVE”. Trualli ka pozitë të mirë dhe ka qasj ...
Trualli gjendet në Obiliq, afër Korporatës “RUGOVE”. Trualli ka pozitë të mirë dhe ka qasje të shpejt në rrugën kry ...
14,000 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings