Lokal 122m² në #SHITJE në kompleksin e Nartel Exin, Emshir.

2,200 €
Favorite
Rezultatet e kërkimit

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 24 Mars, 2023
  • 1 Banjo
  • 122.00 m2

Përshkrimi

Lokali gjendet në kompleksin e ‘Nartel Exin’, në lagjen Emshir. Ndodhet në një lokacion shumë të përshtatshëm për zhvillimin e veprimtarive të ndryshme afariste, dhe ofron qasje të shpejtë në rrugë kryesore.
Objekti është i pajisur në njërën anë me vendparking të jashtëm për klient e në anën tjetër ka hapësirë gjelbëruese, ofron sigurim fizik dhe sigurim nën mbikqyrjen e kamerave 24h, mirëmbajtje të rregullt të objektit, etj.
Hapësira e lokalit është shumë e përshtatshme për çfarëdo lloj veprimtarie, si market, zyre, etj.
Përparësi tjetër e lokalit është mundësia e modifikimit të lokalit sipas dëshirës dhe kërkesës së klientit si zgjedhja e pllakave, sanitarisë, sistemin e ngrohjes dhe shumë mundësi tjera.
Disa nga veçoritë tjera të lokalit janë : Izolim termik dhe akustik , Dritare me xhama 4 stinorë, Fasadë ventiluse, Pamje dhe hyrje nga të dy anët e objektit, etj.
Kontrata për lokalin bëhet tek Noteri.

*Lokali do të jetë i gatshëm në fillim të vitit 2025.

ID e pronës: 21879
Çmimi: 2,200 €
Sipërfaqja: 122.00 m2
Banjo: 1
Veçori tjera
Hapësira gjelbëruese
Nxehmje me rrymë
Nxehmje ndër dysheme
Parking
Sistem sigurie me kamera

Të ngjajshme

Lokal
E shitur

Lokalet në #SHITJE në qendrën tregtare ̶...

– Kati i 1-rë • Lokali Nr.2‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‏‏‎S=19.2m² • Lokali Nr.2 ...
– Kati i 1-rë • Lokali Nr.2‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‏‏‎S=19.2m² • Lokali Nr.2a ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎ ...
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings